Thaimassage forum analt

thaimassage forum analt

Sidan Den stora recensionstråden om thaimassage i Sverige! och pungen för att sedan massera analen och upp mellan skinkorna. På flertalet Thaimassageställen i Stockholm erbjuder man nu tjänster utöver själva massagen, eller som någon kallar det, man erbjuder. Haha, idag har jag varit på thaimassage för första gången. jag hennes hand leta sig ner bakom pungen och ett finger tryckas in i analen. thaimassage forum analt

Videos

Traditional Thai Massage in Berlin

Thaimassage forum analt - horor stockholm

Skicka ett privat meddelande till Nomoremrnice. Salongen är ganska stor, typ med grov penis xxn x, tvättmaskin, soffa med TV o dator. Det intressanta är att stället inte finns på TMG Korrekt massage när jag låg på mage. Jag sa aldrig att jag hade jagat HE som en tok, utan mer att blev det så blev det och då fick de lite dricks, typ. Okey sa hon bara. Hon kämpar och kämpar och vi skrattar.

Thaimassage forum analt - escort

Jag gjorde en paus i slickandet och frågade vad hon tänkte på. Näckar och lägger mig på värmemadrassen. Hitta alla inlägg av Fettsugning i detta ämne. Jag hade läst mycket här innan det bar iväg till huvudstaden och jag hade sorterat ut tre ställen av vilka jag tänkt besöka en. Hon flyttade sig in mellan benen för att kunna massera magen. Nån mer än jag som är i Boråstrakten och går på thaimassage? Tycker vi har . jävligt vild! Det är förmodligen kr tillägg minst för analt. Efter att ha vilat med thaimassage i 2 veckor så kunde jag inte motstå . Analt!!!!! Fucking löv it! Har bara varit här en gång, men kan säga redan. Haha, idag har jag varit på thaimassage för första gången. jag hennes hand leta sig ner bakom pungen och ett finger tryckas in i analen.

0 Replies to “Thaimassage forum analt”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *